Dank voor je belangstelling voor de schoolfotografie van Foto-Elize!

 

Foto-Elize heeft al 8 jaar ervaring binnen het fotograferen op kinderdagverblijven, basis- en middelbaar onderwijs. In die jaren mogen wij vaak opnieuw terug komen op scholen door het aanbod van gevarieerd, fris en moderne manier van fotografie en werkwijze.

Door meer tijd te nemen voor een kind aan de hand van een vooraf gemaakt schema creëren wij meer rust in de school en ook tijdens de lessen. De kinderen worden volgens schema in kleine groepjes bij de fotograaf gebracht waardoor de lessen zo goed als kunnen doordraaien. Broertjes en zusjes die op school zitten bij elkaar worden onder schooltijd gefotografeerd, op het zelfde moment dat het kind individueel word gefotografeerd. Na school is er de mogelijkheid om met buitenschoolse broer/zusjes op de foto te gaan.

Groepsfoto's kunnen op de traditionele manier genomen worden, wel met moderne houdingen. Men kan ook kiezen voor collagegroepsfoto's. Hierop staat van ieder kind de meest leuke individuele foto en zo staat iedereen er goed op! Daarnaast heeft het een frisse, moderne vormgeving aan de hand van de gekozen achtergrond.

Er kan gekozen worden uit verschillende achtergronden variërend van wit tot zwart. Evt kleur op aanvraag. In de fotogalerij bevind zich een impressie van achtergronden en daarbij ook de manier van fotograferen. Speels, vrij en leuk!

Afname gaat over het algemeen via een digitaal inlog systeem. Hierop kunnen de ouders thuis inloggen en bestellen. De eerste 2 weken geld een verzendkostenvrije periode. Afdrukken zijn verkrijgbaar vanaf 3,99 Digitale bestanden in lage resolutie 3,95, hoge resolutie 10€ Voordeelsetjes (13x18, een deelvel en groepsfoto) zijn er vanaf 10€. 

School ontvangt 'kopjes' voor in het schoolsysteem. Daarnaast mogen de teamleden ook op de foto, zij zullen een voordeelsetje gratis ontvangen naast de digitale 'kopjes'

Voor groep 8 kan tevens een aparte afscheidsfoto genomen worden.

De drukste periodes zijn na de mei- en zomervakantie, neem daarom op tijd contact op voor het reserveren van jullie school via onderstaand formulier.

Ja wij willen ook schoolfoto's van Foto-Elize!